Статистика разділа
Сторінок у розділі:
2
Відвідувачів розділу:
2119
Переглянуто сторінок:
2408

Гри, Спорт і Відпочинок. Підрозділ: Всі види спорту

Директорія розділу: ГоловнаСпорт/гри/відпочинок

Спорт - основний вид захоплення людей, що одержали масштабну популярність. Спортом можуть займатися як як кар’єра в житті, захоплення, хоббі або пасивних інтерес (читання новин, вивчення спортивних подій і т.д.).

Спорт - це життя, рух і здоров’я й став невід’ємною частиною нашого життя й життя всього суспільства в цілому.

Активне життя (а спорт саме таким й є) допомагає підтримувати наше тіло й дух у здоровому стані, сповненої енергії й целезпрямування.

У цьому розділі WikiAtlas-а розглядаються питання, новини, огляди та інші види інформації, які так чи інакше зв’язані зі спортом і його видами

Найбільш популярні види спорту - це футбол, баскетбол, бокс, бодібілдинг й ін. Види спорту можна розділити на так називані літні види спорту (велоспорт, водні види спорту, легка атлетика й ін.) і зимові види спорту (лижні, хокей й.буд.). Існує так само поділ видів спорту по виду діяльності: бойові мистецтва, інтелектуальної, силові, гри з м’ячем, технічні й др.

Роль спорту в житті націй, країни й держави в цілому дуже пов’язана з її добробутом і здоров’ям. Якщо в країні спорт посідає перше місце - це значить що в цієї країни є майбутнє й економічне процвітання

На правах реклами:

© wikiatlas.org.ua 1995 - 2021 Копіювати текст тільки з прямою силкою на сайт ВікіАтлас – головна | Реклама